tisdag 25 november 2008

Mycket nytt

Nyårsaluten är lottad och det blev ett riktigt tufft motstånd. Det blev Gantofta som har vunnit nyårsaluten för några år sedan om jag inte missminner mig helt och hållet. Dock ramlade dem ner till 4:an, så dem kanske inte är riktigt lika bra längre, men ändå.

När det gäller AGIF blir det väl som vanligt. Vi har många spelare med mycket boll i sig, men vi är väl milt sagt inte alltför vana vid att spela inför runt 2000 åskådare :)
Så allting låser sig fullständigt för oss. Det största jag har varit med om med AGIF är en DM-match. Vi hade gått vidare från gruppspelet och fick möta division 3-laget Kulladal och vi lyckades vinna efter straffar. Då var det nog publikrekord. Kanske 70 personer. Så det fattas fortfarande 1930 personer för att det ska bli lika många som i Nyårsaluten :) Nästa match i Dm var mot just Gantofta. Vi förlorade med 4-0, men då var det inte five a side.

Har fått lite nya filmer som ska ses. Kanske en redan ikväll, men det är även Champions League. När det vankas C.L känns det väldigt bra att ha 2 tv-apparater för sambon vill se Ugly Betty och det är ju samtidigt som C.L. Annars ser vi nästan aldrig på varsin tv-apparat. Det är bara vid C.L och när det är tv4-sporten.

Filmerna är:
Burn after reading-Drama komedi med George Clooney och Brad Pitt.
Step-Brothers-Komedie med Will Ferell.
Traitor-Drama med Don Cheadle.

Plus att jag har fått 2 nya spel. Det gamla spelet Commandos-Behind enemy lines som väcker STOR nostalgi + FM-09!!! Tjohoo!!!

Inga kommentarer: