söndag 14 december 2008

Sportuppdatering

Några sporthändelser under helgen:
1. Rögle vände ett 1-4 underläge till ledning med 5-4 mot Linköping. 3 mål inom loppet av 1 minut och bröderna Abbot börjar producera. Tyvärr räckte inte detta utan det blev till slut 5-5. Linköpingsupportrarna gjorde bort sig rejält och fyrade av smällare inne i hallen, så matchen fick skjutas upp en halvtimme. Starkt jobbat!

2. Luton spelade 0-0 borta mot serieledarna. Nu har de bara 6 minuspoäng (hade minus 30 poäng från början). Snart börjar vandringen uppåt i tabellen!

3. Zlatan gjorde 2 mål, Johan Elmander 1 mål och Rasmus Lindgren 1 mål. Bra svenskhelg.

4. Sverige förlorade innebandyfinalen med 7-6 efter sudden. Kul final! Det svängde ordentligt. En sak som jag funderar på är när Finland fick straff. Kohonen missade, men ändå måste Sverige spela med en man mindre. Räcker det inte med straffen. Det är ungefär som i handboll. En spelare skjuter och målvakten räddar. Motståndaren blir utvisad plus att det blir straff. Dubbla straff.

5. Barca vann El Classico med 2-0! Så rättvist! Det var Barca för hela slanten, men Real kom upp till en del kontringar, men resultatet var fullt rättvist. Skönt att Leo Messi fick avgöra. Fan vad grym han är. Reals tuffa spel mot honom hjälpte inte.

6. De 4 storlagen i England kryssade i helgen. Nu närmar sig julhelgen och då avgörs mycket i Premier League.

Det var allt för denna gång. Nu fortsätter Sanningens ögonblick.

Keep it cheap :)

Inga kommentarer: