lördag 13 december 2008

Rätt man vann!!!

Känns så rätt att Kevin vann idol 2008. Kevin har varit överlägset bäst rätt igenom alla idolprogrammen. Det är härligt med alla sura pessimistiska personer som alltid ska klaga.
Bl.a.
1. Det är orättvist för Kevin har ju varit med i det Maltesiska melodifestivalen tidigare, så han har ju en fördel. Jamen buhuu stackars alla andra. Han är helt enkelt bäst.
2. Kevin ville inte vara med och festa på efterfesten. Är det så konstigt att han ville vara med sin familj och flickvän istället innan han ska iväg på andra musikuppdrag. Det tycker jag bara gör honom ännu mer äkta och grym!

Såg på filmen Traitor igår med Don Cheadle. En ganska bra film som handlar om terrorster som ska planerar ett dåd i USA och Don är även han terrorist eller är han verkligen det? Filmen får 4 snusdosor av 6. Jag gissade för en gång skull rätt med hur filmen skulle sluta och det brukar jag ldrig lyckas med, så det drar ner filmen en halv snusdosa :)

Nu ska vi till Väla och kolla vad det finns för julklappar. Känns som man är ute i ovnligt god tid denna gången. Jag brukar slåss på Väla 2 dagar innan julafton. Det har nästa blivit lite av en jultradition :)

Trevlig Lussevaka!

2 kommentarer:

Anna sa...

Han var med i Melodifestivalen på malta.. Inte Idol.

Finnmuff sa...

Fixat.