måndag 16 augusti 2010

Trevlig liten cykeltur till Landskrona och tillbaka.


Efter en helg utan träning och med en trevlig kräftskiva var dagsformen minst sagt osäker. Plus att när man tittade ut så blåste det riktigt ordentligt och regnet hängde i luften. Men mina nyinförskaffade cykelshorts skulle ju invigas!

Kollade runt på Eniros kartfunktion efter en lämplig cykelrunda. Det blev till norra delen av Landskrona och tillbaka längs Landskronavägen. Rundan var på lite drygt 3 mil. Man har hört talas om de berömda Glumslövsbackarna och jag kan förstå varför. Mot Landskrona var det ganska tacksamt för då var det i princip bara nerför efter Glumslöv, men hem så skulle man ju uppför dessa jä_la backarna. Det kändes litegrann i benen. Men väl uppe så flöt det på igen och sista milen kändes väldigt lugnt och skönt. Vinden var hyfsat hård men den var i princip från sidan hela tiden så det var inte så jobbigt.

Håller en snitthastighet på runt 28 km/h. Får väl anses som godkänt som amatör. Man är som ett litet barn på julafton när man ska ut och cykla med sin snygga cykel. Undrar hur man ska klara sig utan cyklingen under vintern?

På onsdag blir nästa cykeltur med Bamse så vi får väl se vad han lurar ut mig på för runda :-)

Inga kommentarer: